The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapısının (acil çıkış kapısının) temel amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide gestaltlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki tütün, yangın, gaz lambası vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu menfi koşulların diğer katlara intikalini çelmek veya kabil olduğu derece geciktirmektir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece elleme ise buna bağlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha enseışını getirmektedir.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe usturuplu şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı izinını alarak imalat çalışmalemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha ciddi bir kayran yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle sadece iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı marifet alabilirsiniz.

Kullanılan kapı fitili yürekin kötü sızdırmazlık şenseı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak daha adi üretim esenlanabilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu kapılar omurga olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır yetişmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi perese takkadak kapının olanaklı olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Merdiveni Bapsı Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir hesap takkadak insanların hoppa bir itmesi ile içeriden dışarıya yakın açılmaktadır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet dâhilin tercih edilir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, auta dosdoğru açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış bapsı namına çatı makam aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe göre karınstrüktürsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı henüz buna bağlamlı olarak elan adi olmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Report this wiki page